Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Heos komt naar receivers van Denon en Marantz

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2016, 14:04 CategorieReceivers

D&M holding heeft deze week tijdens de EDC (European Dealer Conference) de plannen voor het komend jaar bekendgemaakt. Eén van de speerpunten van dit jaar is Heos. We gaan de streamingoptie terugzien op receivers van zowel Denon als Marantz.

Afgelopen jaar was een goed jaar voor D&M, zeker wat betreft Heos. De multiroom streamingproducten gingen als warme broodjes over de toonbank en daarom worden de plannen uitgebreid. De technologie wordt vanaf dit jaar ook toegevoegd aan andere producten van zowel Denon als Marantz, waaronder av-receivers.

Voor beide merken geldt dat Heos voortaan in de meeste receivers te vinden zal zijn en dat de Heos-functionaliteit toegankelijk is via de Marantz en Denon Remote apps. Je hoeft hier dus geen aparte app meer voor te installeren. Op Denon receivers zal het Heos-logo verschijnen, bij Marantz staat het alleen in de specificaties. Daarbij wordt high-end apparatuur niet van Heos voorzien.

D&M toonde ook een heuse Heos receiver. Dit apparaat maakt het ogelijk een 5.1-opstelling aan te sluiten, met bekabelde speakers voor de voorzijde en draadloze speakers voor de achterzijde. De receiver heeft een vermogen van 100 Watt en moet ergens in 2017 op de markt verschijnen voor zo’n 800 euro.


€ 499,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 529,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Audiofreak1
    11 juni, 2016 om 23:32

    Mooie nieuwe producten van D&M, de Heos 5.1 kan een knaller gaan worden!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.