Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gears of War 4 krijgt een speciale Xbox Elite-controller

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 19:44 CategorieGaming

Tijdens de E3-persconferentie van Microsoft kondigde het bedrijf aan dat er een speciale Xbox Elite-controller aankomt, namelijk eentje van Gears of War 4. De prijs van de controller is nog niet bekend, maar de originele versie van de Elite kost momenteel tussen de 125 en 150 euro.

Lees hier alles over de aankondiging van de Xbox One S.

Lees hier alles over Project Scorpio: ‘de krachtigste console ooit gemaakt’

Dit is de Gears of War 4 Elite-controller voor Xbox One

Terug van weggeweest is de gameserie Gears of War, een first-party serie voor de Xbox waar veel gamers zich al aan gewaagd hebben. De eerste drie delen (plus een later uitgebrachte prequel) zijn verkrijgbaar op Xbox 360 (en Xbox One via backward compatibility) en deel vier komt straks naar Xbox One en Windows 10, als onderdeel van het Xbox Play Anywhere-programma. Om die release te vieren, kondigt Microsoft vandaag een nieuwe editie van de Xbox One Elite-controller aan. Ja, die controller die 125 tot 150 euro kost.

De prijs van de Gears of War 4 Elite-controller is nog niet bekend, maar verwacht een prijs van rond de 150 euro. Wat meteen opvalt is natuurlijk het uiterlijk van de controller, die heel veel details heeft opgepikt van de Gears of War-serie. Bloed, dikke krassen over de bovenkant en natuurlijk de speciale kleuren moeten de fans van Gears of War 4 gaan overhalen deze controller in huis te halen. Qua hardware is er niets veranderd sinds de release van de vorige Xbox One Elite-controller. Ook deze accessoire wordt geleverd met een luxe carry case.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.