Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dit mag je van Xbox One verwachten aanstaande zomer

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 16:04 CategorieGaming

Microsoft heeft aangekondigd wat je aanstaande zomer mag verwachten van je Xbox One. Preview-leden krijgen als eerste toegang tot de assistent Cortana. Aanvankelijk zal Cortana niet in Nederland geïntroduceerd worden; wellicht gebeurt dat nog op een later moment.

Deze zomer op Xbox One

Microsoft heeft bekendgemaakt wat we deze zomer mogen verwachten van de Anniversary Update op Xbox One. De softwaregigant wil Cortana voor het eerst gaan introduceren aan preview-leden (wij hadden haar vorig jaar al gevonden), maar alleen wanneer je in de VS, GB, Spanje, Italië of Duitsland woont. Mocht Cortana op een later moment wel naar Nederland komen of heb je je Xbox ingesteld op de Engelse taal (dan moet je ook Groot-Brittannië/Verenigde Staten instellen als land), dan kun je haar aanspreken met ‘Hey Cortana’.

Uiteraard zal Cortana niet meteen alle features aanbieden die ze deze zomer wel krijgt, maar een voorproefje is een voorproefje. Daarnaast maakt Microsoft stappen in het samenbrengen van de Xbox en Windows Store en zal er een andere interface geïntroduceerd worden. Daardoor moet het gemakkelijker worden om te zien welke games er klaar zijn voor installatie, bijvoorbeeld. In de winkel kun je overigens ook filteren op games die in de aanbieding zijn, waardoor koopjesjagen een stuk gemakkelijk wordt (handig, met al die wekelijkse aanbiedingen).

Check ook de bovenstaande video voor een bredere en uitgebreidere uitleg van het Xbox-team.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.