Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deel jouw home cinema- of hifi-systeem met alle lezers

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 12:59 CategorieHomecinema Magazine

We schrijven hier dagelijks over de nieuwste, beste en mooiste home cinema- en hifi-producten, en bovendien zijn we al een paar maanden bezig met de bouw van onze eigen thuisbioscoop. Maar, al het moois staat natuurlijk niet alleen bij ons en daarom willen we graag alles weten over jouw home cinema- of hifi-systeem.

Deel jouw installatie met al onze lezers

Binnenkort gaan we van start met een nieuwe rubriek waarin we elke twee weken het home cinema- of hifi-systeem van één van onze bezoekers uitlichten. Hiermee willen we graag aan alle lezers tonen wat er mogelijk is, waarom je voor bepaalde producten gekozen hebt en wat jouw ervaringen met de verschillende producten zijn. Daarbij zien we vaak handige tips en adviezen in de reacties voorbij komen dus als je wat wilt delen over de aanschaf, het gebruik of de installatie van apparatuur is ook dat de uitgelezen kans.

Wil jij graag jouw home cinema- of hifi-systeem met alle lezers van Homecinema Magazine delen en jouw verhaal eens vertellen via onze website? Wil je graag met wat foto’s tonen wat je hebt staan (want daar ben je natuurlijk trots op) en hoe je dit allemaal perfect samenwerkend hebt gekregen? Stuur dan een mailtje naar info(at)homecinemamagazine.nl. Hierin vermeld je je naam, de apparatuur in je systeem en de belangrijkste reden waarom je graag wat meer over je systeem zou willen vertellen en het zou willen laten zien. Stuur ook een foto mee en wie weet nemen we contact met je op en publiceren we vervolgens een mooi artikel over jouw installatie.

Overigens hebben we ook een leuk kleinigheidje voor de deelnemer die uitgekozen wordt, maar daar vertellen we binnenkort meer over.

 • Delen:

Reacties

 1. frans
  04 juni, 2016 om 10:00

  Wat mij al is op gevallen op de bluray staat in dolby atmos maar dan selecteer je dat en het is gewoon niet wat er op staat komt het in 5.1. o a transformers 4 die is atmos maar hij doet niks mijn reciver is wel atmos pioneer 930

 2. Pete0603
  04 juni, 2016 om 15:14

  Ik heb T4 ook en mijn receiver is een 6.2 Pioneer. 6de kanaal is 6+7 en staat op auto. Slaat dus ALLEEN aan bij 7.1. En dat doet hij. Vreemd dat hij bij jou naar 5.1 gaat, vooral omdat atmos 7, 9 of zelfs 11 kanaals is.

  Hij schakelt dus naar 5.1 IPV 7.1, maar WEL DTS-HD denk ik?
  Ik zou hem op een andere atmos set proberen.

  • frans
   30 juli, 2016 om 11:30

   Heb inmiddels het op gelost mijn blue ray moest ik anders zetten de uitgang nu werken ze wel maar dan nog is het effect van de 3 films nu toch minimaal licht wel aan de films hoor misschien met UHD nog wat dudelijker
   Pioneer 930. tv samsung 140. kef seakers 9 (2 x monitor 2 voor) (4 Surround model 70 s R L x 2 EN ACHTER x 2)( dolby atmos r 50) stuks en een Rel sub.
   Hier ben ik heel tevereden over geluid.
   Of ooit nog een UHD tv gaat aanschaffen dat weet ik niet vind LG ook mooi maar ze zijn me nog te duur doe nog wel even met mijn samsung.
   Wil dan toch nog wel iets groter denk ik mijn kamer is 6 x 6 meter dus dat kan wat grote best wel.
   Oled is wel mooist maar ik kijk het nog wel even aan moet een tv hebben met HDR en DOLBY VISION.
   Heb een dolby atmos demo 2015 van internet gehaald klinkt goed met uitleg van alles.
   Grote van 4 gb wat korte clips zit wel een mooie demo op doldy atmos.

 3. frans
  30 juli, 2016 om 11:31

  Vergeet nog mijn center speaker ben naar de platte gegaan van kef de platte serie.
  Geluid is meer dan goed van de platte serie.

  • frans
   30 juli, 2016 om 11:36

   Heb nu Transformers 4. Jupiter assending. Mission Impossible 5. allemaal dolby atmos werkt goed mooi geluid en effecten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.