Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #52

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het complete vierde seizoen van Orphan Black.

Orphan Black (seizoen vier)

Het begon nu vier jaar geleden: Sarah is getuige van de zelfmoord van haar dubbelgangster en neemt de identiteit van de overledene aan. Opeens gaat er een wereld aan geheimen voor haar open, want er blijken meerdere dubbelgangers in het spel te zijn. In het vierde seizoen is de serie terug van weggeweest na het derde seizoen dat als ‘minder goed’ wordt ervaren en nu het complete vierde seizoen eindelijk online staat bij Netflix, kun je in één keer door de serie heen. Een vijfde seizoen is al bevestigd voor de populaire Britse serie Orphan Black.

Aquarius (één seizoen + S02E01, S02E02, S02E03)

We hebben deze serie al eerder genoemd, toen alleen het eerste seizoen te zien was. Netflix voegt nu ook wekelijks, op maandag, een nieuwe aflevering van het tweede seizoen toe. Het is Los Angeles, 1967. In de serie Aquarius maken we kennis met Sam Hodiak, die wordt gespeeld door David Duchovny (The X-Files). Hij doet als detective onderzoek naar de moorden van Charles Manson, in de jaren voordat de man de meest beruchte moorden van een generatie pleegt. Hodiak moet undercover achter de waarheden zien te komen.

The Raid 2

In dit vervolg boordevol actie werkt Rama undercover als gevangene om toenadering te zoeken tot Uco, de zoon van de machtige, nieuwe misdadiger Bangun. Mocht je al bekend zijn met het eerste deel, dan weet je wat je te wachten staan. Een redelijk goed (maar niet uitmuntend) verhaal dat meer als rode lijn tussen de spetterende en de mooi in beeld gebrachte gevechten dient. Deze film leunt iets meer op het verhaal dan zijn voorganger, waardoor de meeste gevechten ook nog een heftige lading meekrijgen. Een echte aanrader.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.