Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #51

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het vierde seizoen van Orange is the New Black.

Orange is the New Black (seizoen vier)

In het vierde seizoen van Orange is the New Black zal alles wellicht alleen maar erger worden. Litchfield, de vrouwengevangenis waar hoofdrolspeelster Piper in terecht gekomen is, is namelijk van non-profit overheidsgebouw omgeschakeld naar een for-profit instellingen en dat betekent zo’n honderd nieuwe gezichten, strakke en strenge regels en een hoop ellende voor iedereen. Piper is een ietwat naïeve vrouw, die naar de gevangenis gestuurd wordt om iets dat ze een aantal jaar geleden gedaan heeft.

Finding Nemo

Het is geen geheim dat Netflix en Disney goede vrienden zijn. Beide bedrijven werken ongetwijfeld samen aan hun successen; bijvoorbeeld door Finding Nemo beschikbaar te maken op de videostreamingdienst, terwijl Finding Dory – het vervolg – eind juni in de Nederlandse bioscopen draait. In dit animatieavontuur dat een Oscar won, gaan de vissen Marlin en Dory in hun wereld onder water op zoek naar Nemo, Marlins verdwenen zoon. Mocht je de complottheorie over die Dory trouwens niet willen missen, check dan The Film Theorists.

Talvar

Talvar is een film uit Bollywood dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het verhaal draait om de mysterieuze dood van een veertienjarig meisje, genaamd Shruti, en de huishoudelijke hulp, genaamd Khempal. Het verhaal van de film is gebaseerd op de Noida-moordzaak uit 2008 en laat drie perspectieven zien van het onderzoek, die verder worden uitgebreid naarmate het onderzoek verdergaat. De controversiële hoofdverdachte is overigens het resultaat van een knullig politieonderzoek. Hier kun je meer lezen over het onderzoek.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.