Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #50

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van de horrorserie Scream.

Scream

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van Scream op de televisiezender MTV, die de serie ook zelf heeft geproduceerd. Dat seizoen verscheen al vrij snel op Netflix en hetzelfde is nu over het tweede seizoen te zeggen. Sinds vorige week brengt de videostreamingdienst elke week een nieuwe aflevering van deze horrorserie, die is gebaseerd op de succesvolle horrorfilms van een aantal jaar geleden. In de serie van de horrorfranchise leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo’s uit het verleden.

Tyrant

Na een rustig leven in de Verenigde Staten gaat de zoon van een dictator uit het Midden-Oosten terug naar huis waar zijn familie hem gebruikt om aan de macht te blijven. De zoon heet Barry Al-Fayeed, die getrouwd is met Molly, waar hij samen twee kinderen mee heeft. Wanneer z’n moeder erop aandringt toch naar huis te komen, waar hij al twintig jaar niet geweest is, blijkt het ineens heel moeilijk om voor een tweede keer te vertrekken. Hoe langer Barry in het land blijft, hoe meer effect dat heeft op zijn vrouw en twee kinderen.

Trash

Wanneer drie arme Braziliaanse jongeren iets verdachts vinden op een vuilnisbelt, worden ze plots opgejaagd door de politie en moeten ze hun onschuld proberen te bewijzen. Wat ze hebben gevonden is een portemonnee, waar de politie grof geld voor wil betalen om in handen te krijgen. De jongens realiseren zich daardoor dat ze ongetwijfeld met iets waardevols te maken hebben. Deze film heeft alles: actie, spanning en genoeg ruimte voor komische momenten en zelfs plaats voor wat gevoelige snaren – kortom, een must-watch dit weekend.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.