Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #49

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de serie Aquarius, met David Duchovny in de hoofdrol.

Aquarius (één seizoen)

Het is Los Angeles, 1967. In de serie Aquarius maken we kennis met Sam Hodiak, die wordt gespeeld door David Duchovny (The X-Files, Californication). Hij doet als detective onderzoek naar de moorden van Charles Manson, in de jaren voordat de man de meest beruchte moorden van een generatie pleegt. Manson is een kleine, maar charismatische leider die in staat is kwetsbare mannen en vrouwen te werven voor zijn doelen. Hodiak probeert met een collega dat groepje mensen binnen te dringen en komt tot gruwelijke ontdekkingen.

The Following (drie seizoenen)

De FBI gokt dat er momenteel zo’n driehonderd actieve seriemoordenaars in de Verenigde Staten vrij rondlopen. Wat zou er gebeuren wanneer die moordenaars over een netwerk zouden beschikken waarmee ze allemaal met elkaar in contact zouden kunnen komen om plannen te bespreken? En wat als we daardoor ook elkaar konden ontmoeten om plannen te bedenken en die uit te voeren? In The Following volg je die moordenaars, die dankzij één man bij elkaar zijn gebracht. Zij volgen die ene man en zien hem als hun voorbeeld.

Speed Sisters

De Speed Sisters is een raceteam van allemaal maar vrouwen uit het Midden-Oosten. Ze slagen erin in de spotlights te staan met hun indrukwekkende prestaties en weten zelfs door te breken tot aan het hart van een harde straatracewereld die voornamelijk wordt gedomineerd door Palestijnse mannen. Deze hooggewaardeerde documentaire neemt je in volle vaart mee in het leven van deze vijf dames, zowel op als naast de racebaan. Over het algemeen wordt de docu bestempeld als ‘heel informatie’ en gelukkig ook nog ‘plezant om naar te kijken’.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.