Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose introduceert de QuietComfort 35 en QuietControl 30

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 10:03 CategorieAccessoires

Bose lanceert de QuietComfort 35 around-ear hoofdtelefoon en de QuietControl 30 in-ear hoofdtelefoon. De QC30 beschikt over noise control: je regelt zelf hoeveel omgevingsgeluid je toelaat. De QC35 biedt dezelfde stiltebeleving als de QuietComfort headphones met kabel van Bose maar is draadloos. De QC35 is vanaf 5 juni verkrijgbaar via pre-order voor 379,95 euro; de QC30 is vanaf september dit jaar te koop voor 299,95 euro. 

Bose introduceert ook de nieuwe SoundSport en SoundSport Pulse headphones, die je workouts een nieuwe impuls geven. De SoundSport draadloze headphones zijn speciaal ontworpen voor het sporte. Ze bieden een stabiele, comfortabele pasvorm, en zijn bestand tegen intensief binnen- en buitengebruik. Bovendien kun je nu ook je eigen sportprestaties bijhouden. De SoundSport Pulse headphones beschikken namelijk over een ingebouwde hartslagmonitor die je hartritme nauwkeurig en betrouwbaar meet via je oor. De SoundSport headphones zijn vanaf 5 juni via pre-order beschikbaar voor 179,95 euro, de SoundSport Pulse komt begin september op de markt voor 229,95 euro.

Alle nieuwe draadloze hoofdtelefoons van Bose zijn uitgerust met NFC voor automatische Bluetooth-koppeling, een intuïtieve bediening van muziek en telefoonoproepen, gesproken meldingen voor onder meer installatie, inkomende oproepen en accuduur en de gratis Bose Connect-app voor nog meer functionaliteiten.

Bose QuietComfort 35

In een wereld die steeds lawaaiiger wordt, is het goed nieuws dat de nieuwe QC35 around-ear hoofdtelefoons over noise cancellation beschikken en een speciaal ontwikkeld Bluetooth-systeem bieden. De QC35 heeft microfoontjes aan de binnen- en de buitenzijde van de oorschelp en signaleert, meet en zendt ongewenste geluiden naar twee digitale chips – een voor elk oor – die binnen een fractie van een milliseconde reageren met een identiek antigeluid. Je creëert je eigen stilte of luistert naar glasheldere muziek, dankzij een nieuwe equalizer die het geluid op elk volume optimaliseert, voor elk genre. De QC35 heeft een gebruiksduur tot 20 uur dankzij zijn oplaadbare lithium-ionaccu. Je bedient de hoofdtelefoon met de knoppen op de rechter oorschelp: aan/uit, volume, play/pause en oproep beantwoorden/beëindigen. 

Bose-QuietComfort-35-1

Bose QuietControl 30

In het steeds drukkere en hectische leven van alledag schept de QC30 hoofdtelefoon met zijn stiltetechnologie wat rust. Bovendien beschikt de QC30 over een nieuw, zeer robuust Bluetooth-systeem dat ook in dynamische omgevingen betrouwbaar moet blijven werken. De QC30 headphones hebben kleine oordoppen waarin zes microfoons verwerkt zijn, en een slanke nekband waarin de overige geavanceerde elektronica is geïntegreerd. Je kunt de noise cancellation sterker of zwakker instellen, niet aan of uit, en de QC30 schakelt over naar het gewenste niveau, zonder het geluidsvolume te veranderen. En om elke noot van je favoriete tracks en artiesten helder te horen, gebruikt de QC30 een nieuwe equalizer die speciaal voor het formaat en ontwerp van de hoofdtelefoon is ontwikkeld. De QC30 heeft een gebruiksduur tot 10 uur dankzij zijn lithium-ionaccu. De bedieningsknoppen zitten op de in-line afstandsbediening: geluidsvolume, play/pause, oproepen beantwoorden/beëindigen en noise control. De QC30 is voorzien van StayHear+ tips, de Bose-innovatie die draagcomfort verzekert, zonder druk of irritatie.

Bose-QuietControl-30

De QC35 en QC30 bevatten niet alleen microfoons voor noise cancellation en controllable noise cancellation, maar maken ook gebruik van een systeem met dubbele microfoon dat storende achtergrondgeluiden elimineert terwijl je belt. Windruis en geroezemoes worden effectief gedempt. 

SoundSport en Soundsport Pulse headphones

Met SoundSport headphones kun je draadloos trainen. Ze zijn voorzien van een speciale sportversie van de StayHear+ oordopjes, die ook bij intensief bewegen stevig en comfortabel blijven zitten. Ze zijn gemaakt van zachte, flexibele kunststof en met hun wigvorm dekken ze de gehooringang perfect af, waarbij een handig vleugeltje de dopjes op hun plaats houdt.

Bose-SoundSport-Wireless

SoundSport headphones zijn bestand tegen zweet en regenwater, dus geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dankzij de in-line microfoon/afstandsbediening blijf je altijd bij de les, ook als je tracks wilt overslaan, het volume aanpast, mensen belt of gesprekken aanneemt. De SoundSport Pulse headphones bevatten een ingebouwde hartslagmeter met de precisie van een borstbandsensor, dus je kunt met één product zowel je muziek regelen als je conditie bijhouden. En de software werkt samen met Runkeeper, Endomondo en andere fitness-apps. SoundSport oortjes kunnen makkelijk een hele marathon mee. De SoundSport Pulse is goed voor een accuduur tot 5 uur, terwijl de SoundSport tot wel 6 uur ondersteuning biedt.

Bose-SoundSport-Pulse

Bose Connect App

De gratis Bose Connect-app geeft elke draadloze Bose hoofdtelefoon meer functionaliteit. Je kunt schakelen tussen Bluetooth-apparaten, software updaten, spraakmeldingen personaliseren, en nog veel meer. Bij de QC30 gaat de Bose Connect-app ook controllable noise cancellation bieden, zodat je het omgevingsgeluid naar je eigen voorkeur kunt instellen. En bij de SoundSport Pulse toont de app je hartslag. De nieuwe Bose Connect-app zal gaandeweg met nieuwe headphonefuncties worden uitgebreid.  

Beschikbaarheid en kleuren

De QuietComfort 35 hoofdtelefoon is er in zwart en zilver; de QuietControl 30 wordt geleverd in zwart; kleuren voor de SoundSport draadloze headphones zijn momenteel zwart en aqua, en vanaf september ook citron; de SoundSport Pulse is verkrijgbaar in power red. De StayHear+ oordopjes voor de QC30 en SoundSport headphones worden meegeleverd in drie maten: small, medium en large.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.