Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Amazon werkt aan een concurrent voor Spotify’

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 10:25 CategorieStreamingdiensten

Het geruchtencircuit weet wederom te melden dat Amazon aan een muziekstreamingdienst werkt die moet concurreren met Spotify. De dienst zou in de zomer of herfst van 2016 moeten verschijnen en 9,99 dollar per maand moeten kosten.

Gerucht: Amazon werkt aan concurrent voor Spotify

Als we de geruchtenmakers van dit moment mogen geloven, dan werkt Amazon momenteel aan zijn eigen muziekstreamingdienst, die onder andere moet concurreren met Spotify. De dienst zou in de zomer of herfst van 2016 moeten verschijnen en 9,99 dollar per maand moeten kosten. Dit nieuwe abonnement zou, net als bijvoorbeeld Google Play en Apple Music, een uitgebreide catalogus aanbieden van nummers – meer dan Amazon Prime-leden moeten toegang tot hebben. De online winkelketen heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Het is niet de eerste keer dat er een gerucht over een Amazon-muziekstreamingdienst in het nieuws verschijnt. De reden dat de online winkelketen hieraan wil beginnen, is dat een losstaande dienst veel meer kan opleveren. Amazon Prime Music is natuurlijk een leuke extra voor de leden, maar een losstaande muziekstreamingdienst kan dus veel meer betekenen voor muziekliefhebbers. Ook is het zo dat bijvoorbeeld de Amazon Echo-speaker nu gebruik moet maken van Spotify wanneer iemand de dienst met de slimme speaker bedient.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    14 juni, 2016 om 9:44

    Er zijn al duizenden internet stations en dan alle aderen stream kanalen op het internet je zietdoor de bomen het bos niet meer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.