Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Adele’s 25 nu te vinden op grote muziekstreamingdiensten

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2016, 9:37 CategorieStreamingdiensten

Het heeft even mogen duren, maar het album 25 van zangeres Adele is vanaf vandaag te vinden op de grote muziekstreamingdiensten van dit moment. Het album werd zeven maanden geleden gelanceerd en was tot vandaag niet te vinden op een streamingdienst.

Beluister 25 van Adele nu via een muziekstreamingdienst

Het album 25 van zangeres Adele is vanaf nu te beluisteren op de grote muziekstreamingdiensten van dit moment, zoals Spotify, Apple Music en Google Play Music. Het heeft even mogen duren voordat dit moment bereikt werd: zo’n zeven maanden geleden werd de cd uitgebracht, die over heel de wereld verschillende records brak. Dat succes heeft ongetwijfeld te maken gehad met het feit dat het album nergens online te beluisteren was (behalve bij online internetradio’s), waardoor mensen het album wel móesten kopen.

Samen met de band Radiohead en popzangeres Taylor Swift is Adele toch één wel één van de grootste sceptici als het op muziekstreamingdiensten aankomt. Het album 21, dat in 2011 werd gelanceerd, werd ook maandenlang niet op een muziekstreamingdienst vrijgegeven. De zangeres heeft er altijd open over gesproken en schuwde nooit haar mening te geven over de technologische ontwikkeling.

It probably is the future, but, eh. There are kids I know who are, like, nine who don’t even know what a fucking CD is! I’ve got my CDs out on display in my house just to prove a point. Maybe CDs will have a massive comeback like vinyl did.

Hoe dan ook, vanaf vandaag is het dus mogelijk 25 online in z’n geheel te beluisteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.