Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One speelt nu ook multi-disc Xbox 360-spellen af

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2016, 9:21 CategorieGaming

Het is vanaf nu mogelijk ook Xbox 360-spellen met meerdere discs af te spelen op de Xbox One, via het backward compatible-programma van Microsoft. Dat heeft de fabrikant inmiddels bevestigd, nadat er al vier multi-discs titels beschikbaar werden gesteld.

Multi-disc Xbox 360-titels op Xbox One

Microsoft heeft officieel ondersteuning voor multi-disc Xbox 360-spellen toegevoegd aan het backward compatible-programma van Xbox One. Dat betekent dat je nu, mits de uitgever daar groen licht voor heeft gegeven, je ook Xbox 360-spellen met meerdere discs kunt afspelen op je nieuwe Xbox. De eerste game die de nieuwe functie ondersteunt is het fenomenale Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut. Mocht je de game nog hebben liggen, opnieuw willen beleven of voor het eerst opstarten, dan kunnen we je dat van harte aanbevelen.

Nu er ook Xbox 360-spellen worden ondersteund die meerdere discs in het hoesje hebben zitten, betekent dit dat we kunnen uitkijken naar meer en grotere games dan eerder werden toegevoegd. De laatste tijd lijkt het tempo van games die worden ondersteund steeds meer vaart te krijgen. Vorige week verschenen er nog vijf games in het programma, terwijl we de week ervoor al tien games mochten verwelkomen. Momenteel ben je in staat 182 Xbox 360-spellen af te spelen op je Xbox One – wat natuurlijk een fractie van het gigantische aanbod is.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.