Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify zal 12 originele videoprogramma’s lanceren dit jaar

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 17:27 CategorieStreamingdiensten

Spotify wil dit jaar twaalf originele videoprogramma’s gaan introduceren voor zijn streamingdienst. Deze zomer moet het eerste programma live gaan. De programma’s gaan allemaal over de muziekcultuur en live optredens.

Spotify brengt dit jaar twaalf series uit

Spotify heeft vandaag aangekondigd te gaan werken aan twaalf originele videoprogramma’s. Hiermee wil de muziekstreamingdienst het aanbod van videocontent flink gaan uitbreiden. Dit jaar moeten de eerste programma’s te zien zijn in de iOS- en Android-applicaties, in de landen de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden. De series moeten fans dichterbij de geschiedenis van de muziek en de cultuur eromheen brengen, door live optredens, interviews met muzikanten en archiefbeelden te mengen in korte video’s.

Tom Calderone, wereldwijd verantwoordelijk voor de content bij Spotify, laat het volgende weten.

We are developing original content that is rooted in music, pop culture, and animation that is driven by the passion and sense of humor of our audience. We are working with artists, producers and partners who understand that the Spotify audience has a strong connection to artists and wants to go deeper into their worlds, see their performances and expressions, and hear their stories.

Vorig jaar introduceerde de dienst al podcasts en korte nieuwsclips, als middel om verschillende soorten content aan te bieden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.