Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify nu beschikbaar op Android TV

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2016, 10:25 CategorieMediaspelers

Spotify heeft bekendgemaakt dat de muziekstreamingdienst vanaf heden ook te gebruiken is op Android TV, het besturingssysteem voor tv’s en settopboxen. De dienst kan worden gebruikt door de mensen die er wel en niet voor betalen.

Download nu Spotify voor Android TV

Spotify heeft tijdens Google I/O, waar ook meer bekendgemaakt is over Google Home, laten weten dat je vanaf heden de muziekstreamingdienst ook kunt gebruiken op Android TV. Om gebruik te kunnen maken van de app, dien je Android TV-versie 5.0 of hoger te hebben en natuurlijk de applicatie te downloaden vanuit Google Play, de digitale winkel voor het Android-platform. Wanneer je dat hebt gedaan, dan kun je meteen beginnen met het luisteren naar je favoriete nummers, genres, albums en meer.

Je kunt de app aansturen met een afstandsbediening voor je Android TV, maar ook via de Spotify-applicatie door middel van Spotify Connect. Terwijl je luistert naar je muziek, krijg je op het scherm de artwork van de albums te zien, net zoals dat op PlayStation het geval is. De muziekstreamingdienst is, net zoals op de andere beschikbare platformen, gratis te gebruiken, maar dan krijg je wel advertenties te horen. Daarnaast kun je inloggen met je bestaande Spotify-profiel, waardoor je reclamevrij naar je muziek kunt luisteren.

  • Spotify Music voor Android TV
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.