Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony UHP-H1 Blu-ray speler te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2016, 14:02 CategorieBlu-ray

Sony heeft dit jaar aardig wat nieuwe tv’s aangekondigd maar op het gebied van Blu-ray houdt de Japanse fabrikant het bij twee modellen. Naast de instap BD-S6700 Blu-ray speler brengt Sony de premium UHP-H1 mediaspeler op de Nederlandse markt. Dit model moet garant staan voor een premium audio- en videokwaliteit.

Sony UHP-H1

De Sony UHP-H1 is een premium player voor hoge resolutie geluid en –video. Via een schijf, het thuisnetwerk of streaming vanaf muziekdiensten zoals Spotify kun je allerlei vormen van media afspelen. Ook is het mogelijk om een cd, super audio-cd of audiobestanden vanaf een USB-stick af te spelen en kun je de speler aansluiten op een multiroom-netwerk. Let wel; UHP-H1 kan standaard- en hd-resolutie video’s upscalen naar de hoge 4K-resolutie maar kan geen Ultra HD video’s afspelen.

De geluid- en beeldkwaliteit van de UHP-H1 wordt mogelijk gemaakt door een Frame & Beam-design dat mechanische trillingen tot het minimum beperkt. Ook is het voorzien van een ruim aanbod audiocodecs waarmee je bestanden tot 192 kHz / 24 bit en Double DSD (5,6 MHz) kunt afspelen. De analoge twee-kanaalsaudio-uitvoer naar de hifi-versterker, home-cinema reciever of soundbar verloopt via een audio-DAC (32 bit, 768 kHz).

Sony-UHP-H1

De nieuwe Blu-ray speler kan de geluid- en beeldsignalen splitsen en via afzonderlijke HDMI-poorten versturen. Dit reduceert de elektrische interference. Bovendien is er de functie Audio Direct die de video-uitvoer van de speler en het display vooraan uitschakelt, wat ook weer ten goede komt aan de beeld- en audiokwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony UHP-H1 is reeds te koop in Nederland voor een prijs van 400 euro. Volgende week publiceren we een uitgebreide review van dit model.

Lees ook onze Sony UHP-H1 review.
€ 108,90

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 115,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 115,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.