Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony Pictures brengt in juli zeven Ultra HD Blu-ray films uit

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 11:34 CategorieBlu-ray

Diverse filmstudio’s zijn druk bezig met de introductie van Ultra HD Blu-ray discs om onze nieuwste Ultra HD tv’s van indrukwekkende content te voorzien. Na Universal Pictures laat nu ook Sony weten welke films we komende zomer in de winkels kunnen verwachten.

Sony Pictures heeft naar buiten gebracht dat we in juli zeven Ultra HD Blu-ray titels kunnen verwachten. Het gaat om de films ‘The Smurfs 2’, ‘Salt’, ‘Ghostbusters’, ‘Ghostbusters 2’, ‘The Amazing Spider-Man 2’, ‘Chappie’ en ‘Hancock’. De verpakkingen van deze films bevatten een Ultra HD-film, een standaard Blu-ray film en een digitale kopie die je kunt downloaden.

De Ghostbuster-films zijn volledig restaureerde versies, met de originele 35mm film als basis. De andere films hebben de volgende kenmerken;

 • De Smurfen 2: master (Digital Intermediate) in 4K resolutie
 • The Amazing Spider-Man 2: Master (Digital Intermediate) in 4K resolutie
 • Zout: master (Digital Intermediate) in 4K resolutie
 • Chappie: master (Digital Intermediate) in 4K resolutie
 • Hancock: master (Digital Intermediate) in 4K resolutie

De nieuwe Ultra HD Blu-ray films moeten vanaf juli in de winkels verschijnen en gaan ongeveer 30 euro per stuk kosten.

Lees meer over alles dat je over Ultra HD en HDR moet weten.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vb
  24 mei, 2016 om 20:15

  Oh wat erg. Sony heeft waanzinnige films en dan durven ze met dit te komen. Ja dit zijn de films die je in 4K moet zien….

 2. frans de groot
  25 mei, 2016 om 18:02

  Als de prijzen niet laten zakken dan flopt dit helemaal jeugd koop dit niet die streamt en dat zal de groot menigte ook gaan doen.
  Dus maatschappijen denk hier is aan niet te duur anders kunnen jullie het vergeten downloaden is nog steeds gratis maar dat is de maatschappijen hun eigen schuld alles goedkoper en stoppen met de dvd te verkopen alleen nog bluray en verder niets.

 3. Pete0603
  31 mei, 2016 om 11:38

  Ze werken totaal langs elkaar heen. De complete keten, van filmmakers tot leveranciers van films tot TV fabrikanten. Trouwens, veel men se met know- how beweren nog steeds dat de stream van netflix kwalitatief minder is dan blu ray.

  Zelfs al zakken de prijzen, ik weet niet of ik hierop zit te wachten. Allemaal opgeschaalde bronnen, HDR toegevoegd.

  Wat me HELEMAAL niet lekker zit is dat de TV, zodra het een HDR signaal detecteert, contrast en backlight, lichtsterkte bij oled, VOLLEDIG opengaan. Zit ik niet op te wachten.

  Ik vermoed dat veel mensen die al 7-10 jaar een LCD hebben, en nu een nieuwe kopen, de LCDs gewoon na al die tijd een stuk BETER zijn geworden, ook ZONDER 4k, HDR, en 10 bits kleuren.

  Zolang bijna alle programma’s 720p zijn, en dus uitstekend beeld geven op TVs inmiddels 3 generaties geleden, HD ready, weet je nog, dan is er iets rotten in the state of Denmark.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.