Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert open bèta voor PlayStation Now in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 17:58 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is om je in Nederland aan te melden voor de open bèta van PlayStation Now. Dit is een abonnement waarmee je toegang krijgt tot een groot scala aan oudere PlayStation-titels, voor een vast bedrag per maand.

Doe mee met de open bèta van PlayStation Now

Het is vanaf nu mogelijk om met de open bèta van PlayStation Now mee te doen in Nederland. Voor 16,99 euro per maand heb je met dit abbonement toegang tot meer dan 200 PS3-games, zonder dat je een disc of download hoeft te kopen. Je vindt er games van de grootste en beste studio’s, waaronder Naughty Dog, WB Games, 2K en nog veel meer, met blockbustergames zoals The Last of Us, Uncharted en BioShock, en gamereeksen als Batman en LEGO. Daarnaast worden er op regelmatige basis meer games toegevoegd aan de bibliotheek.

Sony heeft op zijn PlayStation-website in vier stappen uitgelegd hoe je mee kunt doen met de open bèta.

  • Ga naar de PlayStation Store vanaf het beginscherm van je PS4, blader omlaag naar het tabblad PlayStation Now en selecteer ‘Gratis proefperiode starten’ om je abonnement in te stellen en je zeven gratis dagen te ontvangen.
  • Als je de proefperiode van zeven dagen al hebt gebruikt, selecteer je ‘Word nu lid’. Of selecteer ‘Abonnement’ en kies vervolgens ‘Start de app’ om door de beschikbare games te bladeren. De PS Now-app wordt toegevoegd aan het beginscherm.
  • In de PS Now-app kun je kiezen uit alle games en onmiddellijk beginnen met streamen.
  • Je kunt ook een game kiezen en ‘Mijn lijst’ selecteren om het toe te voegen aan je lijst met games om later te spelen.  • Delen:

Reacties

  1. Peter vb
    24 mei, 2016 om 20:19

    Eerste reactie was dat ik het duur vond totdat ik de titels voorbij zag komen. Mooie actie.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.