Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung UBD-K8500 krijgt Ultra HD Premium certificaat

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2016, 11:37 CategorieBlu-ray

Nadat Panasonic vorige maand al bekendmaakte dat de DMP-UB900 Ultra HD Blu-ray speler een Ultra HD Premium-certificaat had gekregen is het deze week de beurt aan Samsung. De UBD-K8500, de eerste Ultra HD Blu-ray speler van de Koreaanse fabrikant, heeft het certificaat nu ook binnen.

Samsung UBD-K8500 voorzien van UHD Premium-certificaat

Samsung kondigt deze week aan dat de UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray-speler officieel is gecertificeerd als Ultra HD Premium-product. Dat betekent dat de K8500 voldoet aan de strenge eisen van UHD Alliance voor Ultra HD Blu-ray-spelers.

De Samsung UBD-K8500 heeft een gebogen design meegekregen en voldoet aan alle standaarden van de Ultra HD Blu-ray-specificatie. Zo kun je er ook normale Blu-ray’s en dvd’s mee afspelen, is Digital Bridge aanwezig zodat je films eenvoudig ook op andere apparaten kunt kijken, is er ondersteuning voor 10-bit-materiaal en High Dynamic Range (HDR), en is er een uitgeklede versie van de Samsung Smart Hub met toegang tot Netflix 4K aanwezig. Daarbij is de speler voorzien van een HDMI-uitgang, een optische uitgang, 3D-weergave, dual band WiFi, Multiroom Link en een optie om materiaal dat op een disc staat naar usb te kopiëren.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung UBD-K8500 verschijnt langzaam aan in Nederland voor een adviesprijs van 499 euro.

Lees ook onze Samsung UBD-K8500 review.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.