Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Polaroid lanceert Ultra HD tv’s met Google Cast-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2016, 11:03 CategorieLcd en led tv's

Polaroid heeft in de Verenigde Staten een nieuwe serie Ultra HD tv’s met ondersteuning voor Google Cast gelanceerd. Deze modellen kunnen zonder het gebruik van een Chromecast hdmi-stick content vanaf een tablet of smartphone streamen.

De nieuwe Ultra HD tv’s van Polaroid zijn in samenwerking met Google ontwikkeld en komen zonder smart tv-platform. In plaats daarvan is het Google Cast-protocol ingebouwd waardoor je apps, websites en media van je tablet of smartphone op tv kunt weergeven.

Verder komen de modellen met een 4K-resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, hdmi 2.0-poorten, hevc- en vp9-codecs en formaten van 43-inch tot 65-inch. Deze tv’s variëren in prijs van 500 dollar tot 1.000 dollar. Later dit jaar moet er ook een 75-inch model op de markt verschijnen voor 1.900 dollar.

De tv’s van Polaroid verschijnen niet in de Nederlandse winkels en vooralsnog heeft nog geen enkele fabrikant die ook in Europa verkoopt aangekondigd tv’s te gaan voorzien van Google Cast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.