Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips brengt eerste Ultra HD Blu-ray speler deze maand uit voor 399 dollar

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2016, 11:06 CategorieBlu-ray

Philips brengt deze maand in de VS zijn eerste Ultra HD Blu-ray speler uit. Hiermee volgt het bedrijf in de voetsporen van Panasonic en Samsung die respectievelijk de DMP-UB900 en UBD-K8500 uitgebracht hebben. Het model van Philips wordt echter de goedkoopste speler van dit moment.

Tijdens CES 2016 kondigde Philips zijn eerste Ultra HD Blu-ray speler al aan; de BDP7501. Dit model moet eind mei in de Verenigde Staten verschijnen voor een prijs van 399 dollar. Hiermee is de speler ook meteen de goedkoopste op de markt want het model van Samsung kost 499 dollar en het model van Panasonic is in Nederland te koop voor 799 euro.

De Philips BDP7501 kan Ultra HD Blu-ray schijfjes afspelen en biedt ondersteuning voor HDR-content. Lage resolutie content kan opgewaardeerd worden naar de 4K-resolutie en er is ook toegang tot 4K-content van onder meer Netflix en Amazon. Verder komt de speler met usb-poorten, WiFi, een ethernetpoort, twee hdmi-uitgangen en een digitale optische uitgang.

De Philips BDP7501 ligt vanaf eind deze maand in de Amerikaanse winkels voor 399 dollar. De kans is klein dat de speler ook naar Europa komt.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans de groot
  22 mei, 2016 om 22:25

  Waarom zou deze niet naar Europa komen. Ik vind het aanbod maar mager van blueray en ultrahd bluray bij de media markt er sta veel meer nog de slechte dvd wie koopt dat nu nog als er hd is. Media markt gaat niet mee met zijn tijd wel alle zaken eruit werken en dan alleen overblijven en aanbod wat heel slecht is en te duur zavvi.nl is wel goedkoper en hebben veel meer bluerays.

 2. Peter vb
  23 mei, 2016 om 17:20

  Een Nederlands merk wat een product maakt wat nieuw is maar niet in Europa uitkomt. Logisch…..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.