Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo NX wordt mogelijke een dure spelcomputer

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 14:55 CategorieGaming

Nintendo heeft van zijn fouten uit het verleden geleerd en dat betekent dat we goed nieuws en slechts nieuws hebben. De Nintendo NX wordt mogelijk een dure spelcomputer, omdat het bedrijf van plan is de console met winst te verkopen – vanaf het eerste moment.

Wordt de Nintendo NX duur?

Nintendo heeft geleerd van zijn fouten uit het verleden. Dat is mogelijk zowel goed als slecht nieuws voor gamers. Ten eerste wil Nintendo extra tijd nemen voor de ontwikkeling van de NX, die in maart 2017 wereldwijd wordt uitgebracht. Die extra ontwikkeltijd klinkt als goed nieuws, maar het kan ook betekenen dat de console daardoor duurder is dan voorgaande Nintendo-consoles. Tatsumi Kimishima, de nieuwe bestuursvoorzitter, geeft in een interview aan de spelcomputer ook niet met een verlies te verkopen, zoals bij de Wii U wel het geval was.

We are not thinking of launching the hardware at a loss. When Wii U was launched, the yen was very strong. I am assuming that situation will not repeat itself. Selling at a loss at launch would not support the business, so we are keeping that mind in developing NX.

Het geruchtencircuit omschrijft de Nintendo NX als een krachtige console die gelijk is aan een Xbox One en PlayStation 4, terwijl er ook wordt gesproken over een ‘totaal nieuw concept’. Dus ook wij kunnen ons niet indenken dat het een goedkope spelcomputer wordt.

We want consumers to continue to play this game system for many years, so we believe that in the beginning it is most important to make sure that everything is in order at launch. In that sense, our approach is that we should wait until we can provide a fully realized experience rather than rushing to launch in the holiday season, and this approach has not changed.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.