Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix bestelt een seizoen voor een serie over The Punisher

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2016, 9:25 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft officieel bekendgemaakt dat er een serie over de populaire anti-held The Punisher op de videostreamingdienst zal verschijnen. Dit personage dook voor het eerst op in het Marvel Cinematic Universe in het tweede seizoen van Daredevil.

The Punisher krijgt een eigen serie op Netflix

Geruchten deden zich al langere tijd de ronde over een eventuele serie over The Punisher, de populaire anti-held van stripboekengigant Marvel, maar nu is de kogel door de kerk: het personage, dat voor het eerst in het Marvel Cinematic Universe opdook in het tweede seizoen van Daredevil, krijgt zijn eigen spin-off serie op de videostreamingdienst. Jon Bernthal, die eerst furore maakte in The Walking Dead, zal wederom de rol van de gekwelde man op zich nemen, terwijl de schrijver en executive producer van Hannibal, Steve Lightfoot, meewerkt.

Momenteel hebben Marvel en Netflix een vruchtbare relatie. Naast het succes van de eerste twee seizoenen van Daredevil en het eerste seizoen van Jessica Jones, wordt er ondertussen gewerkt aan een serie over Luke Cage, Iron Fist en The Defenders, waar alle genoemde superhelden zullen samenkomen voor een spetterend avontuur. Het is op moment van schrijven niet bekend of The Punisher ook zal verschijnen in The Defenders. Ook is het nog niet duidelijk wanneer we de serie kunnen verwachten op videostreamingdienst Netflix.

De eerstvolgende Marvel-serie die in premiere gaat is Luke Cage, die op 30 september in zijn volledigheid te zien zal zijn. Deze serie wordt in 4K Ultra HD uitgezonden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.