Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Microsoft werkt aan meerdere nieuwe Xbox-consoles voor E3 2016’

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2016, 18:46 CategorieGaming

Microsoft zou momenteel werken aan meerdere apparaten die allemaal een Xbox zouden moeten zijn, waaronder een volledig nieuwe console. Ook zouden er twee consoles geschikt voor streaming onderweg zijn, als we de geruchtenmolen mogen geloven.

Geucht: E3 wordt heel druk voor Xbox

Microsoft zou op dit moment werken aan twee nieuwe Xbox-consoles die geschikt zouden zijn voor het streamen van content, evenals een volledig nieuwe Xbox-console. Alle apparaten zouden tijdens de E3-presentatie van het bedrijf worden gepresenteerd. Deze volledig nieuwe spelcomputer zou niet alleen goedkoper worden dan de huidige versie; ook zou die met een harde schijf van 2TB worden geleverd, 4K moeten ondersteunen en tot veertig procent kleiner zijn. Maar dat is niet de enige grote console waar Microsoft aan zou werken.

Want volgend jaar zou er alweer een nieuwe Xbox moeten verschijnen, die de codenaam Scorpio draagt. Deze Xbox-console zou een betere gpu met zich meekrijgen, 4K ondersteunen en krachtig genoeg zijn voor het afspelen van Oculus Rift-spellen. Je zou de virtual reality-bril zelfs op de console kunnen aansluiten. Het is geen geheim dat Microsoft en Oculus samenwerken (de bril wordt geleverd met een Xbox-controller), maar dan nog zou dit een enorme samenwerkingsovereenkomst zijn. Op 13 juni houdt Microsoft zijn jaarlijkse E3-praatje.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.