Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert betaalbare One-serie tv’s

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2016, 12:34 CategorieLcd en led tv's

Loewe heeft deze week een nieuwe serie tv’s aan het assortiment toegevoegd. De Duitse fabrikant, die bekendstaat om zijn dure en premium tv’s, komt met de betaalbare One-serie. De serie bestaat uit modellen met een formaat van 40-inch en 55-inch.

De Loewe One-serie tv’s is ontwikkeld voor diegenen die een prima beeldkwaliteit willen combineren met design en flexibele plaatsingsopties. Volgens Loewe zijn de tv’s nagenoeg ‘randloos’ en kunnen de verborgen speakers een krachtig en driedimensionaal stereogeluid voortbrengen.

Flexibiliteit is belangrijk in de One-serie. De tv’s kunnen met muurbeugels, tafelstandaarden, vloerstandaarden en diverse andere plaatsingsaccessoires uitgerust worden. Op deze manier moeten de tv’s in elke ruimte tot hun recht komen.

Loewe-one-tv-1

De Loewe One is beschikbaar in een 40-inch en een 55-inch formaat. Het 40-inch model heeft een full hd-resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, terwijl het 55-inch model over de Ultra HD-resolutie beschikt. Middels een aangesloten usb-disk kan content van een andere zender dan live bekeken wordt opgenomen worden. Via het smart tv-platform van Loewe zijn diverse apps beschikbaar, waaronder die van muziekdienst Tidal. Middels een extra upgrade (betaald) kan ook Bluetooth voor het draadloos weergeven van muziek toegevoegd worden.

De nieuwe One tv’s zijn te koop voor respectievelijk 899 euro en 1.799 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Davy
    02 juni, 2016 om 23:08

    Waar kan ik ze vinden voor de bovengenoemde prijzen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.