Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF lanceert Limited Edition: MUO ‘Brilliant Rose’

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 14:03 CategorieLuidsprekers

KEF lanceert de MUO draagbare Bluetooth speaker als Limited Edition in de kleur ‘Brilliant Rose’ met de MUO beschermhoes.

Het uiterlijk van de MUO is ontworpen door de wereldberoemde industrieel ontwerper Ross Lovegrove. Naast de Brilliant Rose versie komt KEF nu ook met een duurzame lederen hoes voor de MUO. De hoes is gemaakt van premium volnerfleder, waardoor hij de MUO beschermt tegen deuken en krassen. Daarnaast draagt het bij aan de verfijnde esthetiek van de MUO. De hoes past perfect om de unieke vorm van de MUO, en beschikt over een magnetische zelfsluitende functie.

De lederen hoes zit zonder extra kosten inbegrepen bij de ‘Brilliant Rose’ versie van de MUO, beschikbaar via KEF.com en Amazon.co.uk. Bestaande eigenaars van andere versies van de MUO kunnen de nieuwe lederen hoes aanschaffen voor de prijs van 49.95 euro.

KEF-MUO Brilliant Rose-1

De MUO streamt draadloos muziek via Bluetooth vanaf je smartphone of computer. Door Bluetooth aptX biedt de MUO geluid in betere kwaliteit. De meeste Android smartphones beschikken over de NFC ‘tap-to-pair’ functie. Hierbij houd je het apparaat tegen de MUO, waarna ze binnen enkele seconden koppelen en klaar zijn om muziek te streamen.

De nieuwe Limited Edition ‘Brilliant Rose’ voegt zich bij het bestaande assortiment van vijf kleuren: ‘Horizon Gold’, ‘Storm Grey’, ‘Light Silver’, ‘Neptune Blue’ en ‘Sunset Orange’.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.