Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hificorner geeft 5 procent korting op alles

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2016, 13:53 CategorieGesponsord

Ben je op zoek naar nieuwe apparatuur voor je home cinema- of hifi-systeem? Dan heeft Hificorner.nl een mooie actie voor je. De winkel geeft namelijk 5 procent korting op het gehele assortiment, plus de mogelijkheid om een 50-inch tv te winnen. Om kans te maken op deze TV moet je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je gebruikmaken van de 5 procent korting op de producten die Hificorner.nl verkoopt dan kun je bij het afrekenen de code HIFIVAKANTIE gebruiken. Eenmaal ingevoerd wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag. Let wel; de actie loopt tot en met vrijdag (27 mei).

Hificorner.nl verkoopt nagenoeg alles op het gebied van audio en video, waaronder televisies, luidsprekers, receivers, mediaspelers en accessoires.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.