Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Family Plan van Spotify nu goedkoper: 14,99 euro per maand

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2016, 16:21 CategorieStreamingdiensten

Spotify heeft bekendgemaakt dat het familieabonnement voor de muziekstreamingdienst vanaf nu goedkoper is per maand. Nu kost de dienst 14,99 euro per maand. Voor dat bedrag kunnen zes leden van het gezin gebruikmaken van de populaire streamingdienst.

Familieabonnement Spotify nu goedkoper

Spotify heeft vandaag laten weten de prijs voor het familieabonnement van de muziekstreamingdienst te hebben verlaagd. Voortaan kost dit abonnement 14,99 euro per maand, wat evenveel is als bij bijvoorbeeld Apple Music. Je kunt tot zes leden van de familie aanmelden voor dit bedrag, die dan grofweg 2,50 euro per persoon per maand betalen voor het abonnement. Mocht je al gebruikmaken van dit Spotify-abonnement, dan verandert er qua functies helemaal niets – alleen de prijs per maand gaat dus aanzienlijk naar beneden.

De dienst laat het volgende in een persbericht weten.

Jouw Premium for Family bevat nog steeds gescheiden accounts, je eigen playlists, persoonlijke muziekaanbevelingen en offline luistergemak. Maar dan voor een voordeligere prijs. Dit wordt vanaf de volgende factuurdatum aangepast, inclusief de optie om nog meer familieleden toe te voegen.

De muziekstreamingdienst biedt momenteel meer dan dertig miljoen nummers aan, die je ook offline kunt beluisteren. Heb je een abonnement, dan kun je zonder beperkingen en advertenties luisteren naar de muziek.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.