Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert nieuwe Heos HS2-serie speakers

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2016, 10:19 CategorieLuidsprekers

Denon heeft in 2014 zijn eerste multiroom-systeem uitgebracht, genaamd Heos. Dit luidsprekersysteem werd onder meer door ons positief beoordeeld maar Denon blijft werken aan verbeteringen voor het systeem. Vandaag introduceert Denon dan ook de tweede generatie Heos-speakers, genaamd Heos Series 2.

Denon komt met de nieuwe Heos 1-, Heos 3-,  Heos 5- en Heos 7-luidsprekers plus de Heos Amp-versterker en Heos Link-voorversterker. De Heos (HS2)-serie, met verscheidene upgrades voor een nog betere multiroom-luisterervaring, zijn vanaf nu leverbaar.

  • De HEOS (HS2)-serie is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-functie. Met de HEOS-app kun je je Bluetooth-bron in elke kamer in je huis weergeven door HEOS-zones te groeperen.
  • Ingebouwde Bluetooth breidt het aantal toestellen via welke je kunt streamen uit; door compatibiliteit toe te voegen met Windows Phone, pc en Mac aan de bestaande Android, Apple I-devices en Amazon Fire-opties.
  • Audioweergave met hoge resolutie wordt nu ook ondersteund. Via netwerk of USB kun je nu luisteren naar ongecomprimeerde WAV- (PCM-), ALAC- (Apple-Audiocodec zonder verlies) en FLAC- (Free ‘Lossless’ Audiocodec) muziekbestanden tot 24 bits/192 kHz. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk te luisteren naar DSD (DSD is het audiocodeerformaat van SACD) en AIFF (Audio Interchange File Format) audiotracks.

Denon-Heos-HS2-1

Heos is speciaal geschikt voor meerdere ruimten en heeft fantastische draadloze speakers voor meerdere zones; De Heos 1, Heos 3, Heos 5 en HEOS 7. De Heos Link en Heos Amp maken de Heos-functionaliteit beschikbaar voor HiFi-systemen en passieve speakers. De soundbar en subwoofer van de Heos HomeCinema maken het Heos-geluid beschikbaar voor tv’s.

De prijzen van de nieuwe speakers zijn nog niet bekendgemaakt.


€ 499,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 529,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.