Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #47

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week behandelen we drie Nederlandstalige cabaretshows, van onder meer Claudia de Breij.

Claudia de Breij – Teerling (2016)

Teerling is de meest recente theatershow van Claudia de Breij. De show is gebaseerd op de crisis. Niet alleen de wereldwijde economische crisis, maar ook haar persoonlijke crisis. Claudia de Breij is er van overtuigd dat alles beter wordt en dat zal ze laten zien ook in Teerling. De show duurt iets langer dan anderhalf uur, dus je kunt er lekker voor gaan zitten. Naast de nodige grappen en haar openhartigheid kunnen we ook enkele liedjes verwachten die het beste in de cabaretier naar boven haalt. Het onderstaande liedje geeft er een goede indruk van.

Eric van Sauers – Ridder (2010)

Ridder is een anderhalf uur durende show van cabaretier Eric van Sauers, die door Nederland goed beoordeeld is met een dikke acht. Van Sauers kan zijn publiek vaak goed voor de gek houden met zijn serieuze verhalen, die ineens een plottwist kennen waardoor de serieuze aard komisch wordt, zoals je goed kunt zien in het onderstaande filmpje. De show dateert alweer uit 2010, maar dat betekent niet dat Van Sauers nog steeds boodschappen te verkondigen heeft die vandaag de dag relevant zijn – ook al kan de man druk overkomen.

Daniël Arends: De Zachte Heelmeester (2014)

Gelauwerd cabaretier Daniël Arends onderzoekt hoe we omgaan met pijn. Hij doet dat natuurlijk met humor maar evengoed met de nodige zelfreflectie. Arends heeft in de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en combineert die zelfreflectie altijd met een flinke dosis droge humor. Dat hoor je ook aan zijn stem en dat zie je ook aan zijn houding – het is een stijl die Arends al jaren volhoudt, met succes. De show duurt een uur en twintig minuten en zit vol met droge grapjes, sterke verhalen en natuurlijk wat accenten hier en daar.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.