Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #45

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het eerste seizoen van de komische politieserie iZombie.

iZombie (één seizoen)

In de serie iZombie maken we kennis met Olivia. Ze besluit spontaan naar een feestje te gaan, waar het uiteindelijk helemaal misgaat. Ze verandert in een zombie en moet zien te overleven in een wereld van hersenendragers en herseneneters. Zolang ze hersenen eet, blijft ze enigszins ‘normaal’. Ze werkt als lijkschouder bij de politie, om te achterhalen wat er met de mensen is gebeurd, en krijgt daardoor toegang tot een ongelimiteerd aantal hersenen. Maar wanneer ze de hersenen eet, dan neemt ze ook de karakters van de mensen over…

Fantasia 2000

In deze vernieuwde Fantasia-ervaring maken we wederom kennis met de magische animatie van Disney en de klassieke muziek die in het verleden gemaakt is. De familie- en animatiefilm presenteert een aantal verhalen die dezelfde mix steeds op een andere manier aanbieden. Uiteraard komen er ook een hoop Disney-personages voorbij, zoals Mickey Mouse en Donald Duck, maar ook een minder personage die verder nergens veel schermtijd heeft gekregen: The Sorcerer’s Apprentice. Net zoals in de vorige film zal er een stuk aan hem gewijd worden.

Penny Dreadful (twee seizoenen + S03E01)

Heb je dit weekend trek in een stevige binge watch? En ben je niet vies van een hoop drama, een beetje horror en flink wat opbouw in het verhaal, met acteurs als Eva Green en Timothy Dalton? Dan kunnen we de serie Penny Dreadful van harte aanbevelen. Het tweede seizoen staat nu compleet op Netflix en van het derde seizoen is alweer de eerste aflevering verschenen op Netflix. De serie speelt zich af in een Victoriaanse Londen en presenteert een hoop bekende, fictieve bovennatuurlijke wezens die je kent uit andere films en boeken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.