Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Check de eerste trailer van Orange is the New Black (S4)

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 17:12 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van het vierde seizoen van Orange is the New Black, dat vanaf 17 juni te zien is op de videostreamingdienst. Het grote verschil tussen dit seizoen en eerdere seizoenen, is dat Litchfield, de gevangenis, nu wel winstgevend moet zijn voor de organisatie.

Check de trailer van Orange is the New Black

Vanaf 17 juni kun je bij Netflix de serie Orange is the New Black bekijken. In deze serie maak je kennis met Piper. Piper is een ietwat naïeve vrouw, die naar de gevangenis gestuurd wordt om iets dat ze een aantal jaar geleden gedaan heeft. Daar ontmoet ze haar oude vriendin waar ze een relatie mee heeft gehad, die ervoor zorgt dat het vuurtje van weleer weer eens wordt opgestookt. Ondertussen zit heel die gevangenis vol met vrouwen die allemaal wel iets op hun geweten hebben en daar niet zonder reden zitten. En dat loopt nog wel eens uit de hand.

In het vierde seizoen zal dat wellicht alleen maar erger worden. Litchfield, de vrouwengevangenis, is namelijk van non-profit overheidsgebouw omgeschakeld naar een for-profit instellingen en dat betekent zo’n honderd nieuwe gezichten, strakke en strenge regels en een hoop ellende voor iedereen. Eerder dit jaar liet Netflix al weten Orange is the New Black te hebben vernieuwd voor een vijfde, zesde en zelfs een zevende seizoen, dus hebben de personages in de serie genoeg tijd om alle problemen die ze (met elkaar) hebben, op te lossen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.