Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple Music levert zijn kleuren in en kiest voor zwart en wit’

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2016, 9:04 CategorieStreamingdiensten

Er lijkt informatie gelekt te zijn over het vernieuwde Apple Music, die mogelijk zijn kleurrijke design inlevert voor alleen maar zwarte en witte elementen. Daarnaast zal artwork een prominente plek in beeld krijgen en heel belangrijk worden voor de muziekstreamingdienst.

Gerucht: Apple Music gaat voor zwart en wit

Apple Music ruilt zijn huidige kleurrijke design is voor alleen maar zwarte en witte elementen, als we de geruchten mogen geloven. Ook is het zo dat artwork van albums een prominentere rol gaat krijgen in het design – ook al heeft die artwork nu al een immens groot aandeel in het uiterlijk van de dienst. Het nieuwe design wordt omschreven als ‘brutaler, maar simpeler’. Daarnaast zal er een nieuwe functie verschijnen: de mogelijkheid lyrics te bekijken binnen de apps. Daarvoor werkt Apple momenteel met de verschillende platenlabels.

Die samenwerking moet ervoor zorgen dat de tekst gelijk gaat lopen met de muziek. Amazon biedt dit al in en Spotify ook, maar alleen in de desktopversie en nog niet in de mobiele applicaties. De sectie die is bedoeld en gebaseerd op jou en jouw smaak zal ook simpeler moeten gaan aanvoelen, maar wel veel persoonlijker moeten aanvoelen – gelijk aan Discovery Weekly van Spotify. Daarnaast zal de tab met nieuwe muziek een nieuwe naam krijgen, zodat het duidelijk wordt dat je hier moet zijn voor het vinden van nieuwe muziek.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.