Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple lanceert vernieuwde versie van Apple Music in juni’

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 13:26 CategorieStreamingdiensten

Apple schijnt voornemens te zijn de app van Apple Music een compleet nieuw uiterlijk mee te geven, die voor gebruikers veel intuïtiever moet worden. Dat melden althans onbekende bronnen die bekend zijn met de plannen van Apple.

Gerucht: Apple Music gaat compleet op de schop

Apple zou voornemens zijn Apple Music compleet te laten veranderen, zodat het gebruik ‘intuïtiever’ wordt. Dat melden bronnen die bekend zijn met de plannen van Apple. Het bedrijf uit Cupertino zou de download- en de streamsectie van zijn online aanbod beter willen samenvoegen en ook het radiosegment gaan uitbreiden. De nieuwe Apple Music-app zou dan tijdens WWDC 2016 gepresenteerd worden, in juni. Eén van de grootste klachten over de muziekstreamingdienst, is dat de interface nog behoorlijk wat te wensen overlaat…

Daarnaast bestaat er kritiek over het gebrek aan features. De dienst heeft in een jaar tijd geen grote veranderingen laten zien en dat irriteert zijn gebruikers ook. Desondanks heeft Music nu dertien miljoen betalende abonnees naar zich toegetrokken – een aantal dat niet te verifiëren is, en waarvan ook niet bekend is of de periode van drie maanden wordt meegerekend. Het is nu wachten op de aankondiging van Apple tijdens WWDC 2016. Mogelijk leren we daar dus meer over de toekomst van Apple Music, en al z’n veranderingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.