Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple brengt software-update voor Apple TV uit

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2016, 9:24 CategorieMediaspelers

Apple heeft deze week een software-update uitgebracht voor zijn mediaspeler, de Apple TV. De update richt zich op bugfixes en prestatieverbeteringen. De update wordt weliswaar automatisch gedownload, maar je kunt het proces ook handmatig laten starten.

Download nu de update voor de Apple TV

Deze week heeft Apple een software-update vrijgegeven voor de mediaspeler van het bedrijf, de Apple TV. Het gaat hier om tvOS 9.2.1, die al enkele weken werd getest in een bètaperiode. De update zou dus voor weinig problemen moeten zorgen, omdat je er van uit moet kunnen gaan dat Apple de software goed test – desondanks hebben zich al enkele mensen met wat problemen gemeld. Zo kan het gebeuren dat de applicatie voor je foto’s ineens stopt met werken: nadat je kort naar een wit scherm staart, zal de applicatie zichzelf weer afsluiten.

Dit probleem komt echter niet bij iedereen voor, dus het kan zijn dat je het probleem niet tegenkomt. De software-update wordt altijd automatisch gedownload en geïnstalleerd. Mocht je dat nou te lang duren, dan ben je altijd in staat de software-update handmatig te installeren. Daarvoor ga je naar Instellingen > Systeem > Software-updates. Onder dat kopje staat een knopje voor het updaten van het besturingssysteem. Apple heeft ook een update uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod (iOS 9.3.2) en eentje voor Apple Watch (watchOS 2.2.1).  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.