Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo introduceert eigen uitzending gemist met Replay TV voor smartphones, tablets en pc

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2016, 21:43 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft met Replay TV een soort eigen uitzending gemist geïntroduceerd, die gratis is voor alle klanten, inclusief de commerciële zenders. Programma’s kunnen tot een week terug worden gekeken op pc, smartphone en tablet.

Horizon Go

Via de app Horizon Go kan dat. De app was al beschikbaar voor smartphone en tablet. Daar kon je wel live tv op kijken, maar een uitzending gemist-functie was tot dusver alleen beschikbaar voor bezitters van een Horizon TV-abonnement en een Horizon Mediabox. Nu is deze mogelijkheid naar alle Ziggo-klanten uitgerold.

Replay TV

Ziggo stelt de dienst zonder extra kosten aan zijn eigen klanten beschikbaar. Zeker tachtig procent van de programma’s van alle beschikbare zenders, waaronder alle Nederlandstalige, is via Replay TV beschikbaar. Er worden 62 zenders weergegeven, waaronder 34 in HD.

Commerciële zenders

De commerciële zenders, die zich voor hun uitzending gemist-functie laten betalen, hebben echter kennelijk bij Ziggo bedongen dat hun programma’s niet zonder meer beschikbaar worden gesteld via Replay TV. De meeste programma’s kunnen wel worden weergegeven, maar vooruitspoelen kan niet bij de zenders van RTL en SBS. Dat kan bij de NPO-zenders wel, en ook bij de buitenlandse zenders.

Zeven dagen terug

Alle programma’s zijn meteen na de start ervan beschikbaar, tot zeven dagen terug. Hierdoor kan het online tv-kijken bij Horizon Go wellicht een flinke vlucht gaan nemen. Mensen kunnen zelf bepalen wanneer ze een programma willen zien, en eventueel ook via een mobiele 3G- of 4G-verbinding.

Android en iOS

De Horizon Go-app is zowel in iOS als in Android te krijgen. De gratis app toont zo’n honderd zenders via een internetverbinding. De programma’s zijn ook via de website horizon.tv te bekijken.

  • Delen:

Reacties

  1. t.welling de brouwe
    02 februari, 2020 om 15:56

    ik wil graag uitleg wat ik kan uitprinten ,,handleiding hoe ik van ,A naar B ga om terug te kijken via de afstand bediening , begin in fase te komen van sneller vergeten en mijn zicht is niet meer zo goed ,met print kan ik dan steeds er bij pakken ,zonder laptop aan te zetten ,,b v d.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.