Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer Game of Thrones toont bloederige beelden

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 9:33 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft gisteren een nieuwe trailer vrijgegeven voor Game of Thrones. De beelden laten zien dat we wellicht met het bloederigste seizoen te maken krijgen. Met nog twaalf dagen te gaan tot de lancering van aflevering één van seizoen zes, loopt de hype alweer redelijk op voor de serie.

Nieuwe trailer van Game of Thrones vrijgegeven

Videostreamingdienst HBO heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven van de populaire serie Game of Thrones. Als we de onderstaande beelden mogen geloven, dan wordt dit mogelijk het bloederigste seizoen tot op heden. In de trailer is duidelijk dat iedereen wel mot met elkaar heeft: we zien de Lannisters vs de Sparrows, de Martells vs de Lannisters, de burgeroorlog van de Night’s Watch, de Free Folk vs de Boltons en zelfs de Targaryans vs Starks, in een blik in de achteruitkijkspiegel. Overal is mot, overal is geweld – dit wordt een ware achtbaanrit.

Daar waar het vijfde seizoen bol stond van de politieke intriges, lijkt het zesde seizoen dus helemaal uit te pakken met geweld en andere onaangename dingen. Verder is er uit de trailer op te maken dat het erop lijkt dat Little Finger niet meer veilig is, Arya een soort Daredevil-achtige verandering doormaakt, Theon (en dus niet Reek) zijn herintrede doet en Jon Snow nog altijd behoorlijk dood is. Maar als het goed is, dan duurt dat laatste niet lang en zal hij, als rechtmatige erfgenaam van de troon, uit de dood herrijzen. Op 24 april is de premiere.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.