Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel introduceert Ultima 20 surround speakerset

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 12:10 CategorieHome cinema sets

De compacte boekenplankspeakers van de Teufel Ultima 20 Mk2 krijgen gezelschap van enkele broers. Hiermee creëert de Duitse fabrikant een volledig surroundsound speakersysteem.

Deze nieuwe Ultima 20-editie heeft dezelfde muzikaliteit als de grotere Ultima 40, maar is volgens Teufel geschikt voor kleinere ruimtes of als je graag op lager volume wilt luisteren naar films of muziek. De Ultima 40 Surround is geschikt voor ruimtes tot ca. 50 m², de Ultima 20 Surround voor ruimtes tot 40 m².

Teufel-Ultima-20-surround-1

De Ultima 20 Surround past op iedere AV-receiver en is zo goed als speelklaar: speakers en subwoofer aansluiten, en je kunt aan de slag. Volgens Teufel kan de set ook prima overweg met minder krachtige receivers. Het systeem bestaat uit twee frontspeakers, een center speaker met twee midrange-drivers in d’Apolito-opstelling, twee speakers voor de achterzijde van de kamer en een subwoofer met een 250mm bassdriver en een vermogen van 150 Watt.

De Teufel Ultima 20 Surround is via de website van Teufel te koop voor een prijs van 799,99 euro. Je hebt de keuze uit een witte en een zwarte variant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.