Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

SoundCloud Go komt dit jaar naar Europa toe

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2016, 18:27 CategorieStreamingdiensten

Drie weken nadat SoundCloud Go werd gelanceerd in de Verenigde Staten, heeft de muziekstreamingdienst aangegeven wanneer de dienst naar Europa komt. Dat wordt in elk geval in 2016, maar wanneer?

SoundCloud Go komt naar Europa

Drie weken nadat SoundCloud Go werd gelanceerd in de Verenigde Staten, heeft de muziekstreamingdienst aangegeven wanneer de dienst naar Europa komt. Het bedrijf uit Berlijn heeft aangekondigd dat de afspraken tussen Sony Music en ATV Music (het platenlabel dat gedeeltelijk in handen is van Sony Music Entertainment en Michael Jackson) uitgebreid zijn, waardoor de muziekstreamingdienst de mogelijkheid heeft de dienst in Europa uit te brengen. Beide varianten worden in 2016 gelanceerd – zowel de betaalde als de gratis variant.

Een precieze datum voor de Europese lancering van de muziekstreamingdienst, waar je 9,99 dollar per maand voor betaalt, is nog niet gegeven. Voor dat bedrag krijg je de belofte dat je maandelijkse nieuwe artiesten zult kunnen ontdekken en van een volledig reclamevrije ervaring kunt genieten. Ook is offline playback beschikbaar, wat ons het idee geeft dat de focus ligt op de mobiele gebruiker. Op moment van schrijven is het nog maar de vraag of de dienst naar Nederland komt, wanneer dat gebeurt en wat ‘ie maandelijks dan gaat kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.