Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony’s volgende update voor PS4 verschijnt morgen

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2016, 14:09 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat de volgende firmware-update voor PS4 vanaf morgen beschikbaar is voor iedereen. Het gaat om firmware 3.50. De optie om je games te streamen naar een computer of Mac wordt daardoor toegankelijk voor iedereen.

Speel je games van PS4 op je pc of Mac

Sony volgende grote update voor de PlayStation 4 is vanaf morgen beschikbaar voor iedereen. Dat heeft Sony via de PlayStation Blog bekendgemaakt. In die update zitten een hoop verbeteringen en nieuwe features, maar de belangrijke nieuwe functie is toch wel de mogelijkheid je PS4-spellen te kunnen spelen op een pc of Mac via Remote Play. Het is dan mogelijk om PlayStation 4-spellen in 720p te spelen op je computer, net zoals dat met een Xbox One kan – alleen kan dat weer niet op een Mac, alleen op een computer met Windows.

Daarvoor heb je nog wel de apps voor Windows of Mac nodig, want anders kan de PS4 geen verbinding maken met de computer. Heb je de installatie achter de rug, dan ben je in staat een DualShock 4-controller aan te sluiten op je computer, middels de meegeleverde usb-kabel. Andere features die worden toegevoegd zijn de mogelijkheid jezelf offline te presenteren, kun je instellen dat je een notificatie wil ontvangen wanneer je vrienden online komen en kun je gameplay-evenementen inplannen. De Remote Play-applicaties kun je hier downloaden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.