Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony voegt HDR-ondersteuning toe aan VPL-VW320ES projector

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 12:29 CategorieProjectors

Niet alleen tv’s worden voorzien van HDR-ondersteuning, ook projectoren krijgen een update. Sony heeft deze week aangekondigd dat de prijzige VPL-VW320ES home cinema-projector een update kan verwachten waarmee ondersteuning voor HDR (high dynamic range) toegevoegd wordt.

HDR voor high-end projector Sony

Het is alweer een half jaar geleden dat de VPL-VW320ES aangekondigd werd maar dat betekent niet dat er niet meer naar omgekeken wordt. Sony rolt vanaf eind volgende maand namelijk een firmware-update uit waarmee je nog meer uit de projector kunt halen. Naast ondersteuning voor 4K Ultra HD-content biedt de projector nu ook HDR-ondersteuning.

We always want to provide our customers with the best possible image quality from our market leading digital cinema solutions, which is why we’re thrilled to announce this latest firmware update. With 4K fast becoming the new standard in broadcast and film, our customers increasingly expect to see this detailed crystal clear imagery reflected in their living rooms. In line with our other 4K HDR solution offerings, such as our BRAVIA screens and by Sony Pictures Home Entertainment’s upcoming 4K ULTRA HD Blu-ray film releases, we’re pleased to extend this future proofed technology to the VPL- VW320ES.

De firmware-update moet eind volgende maand beschikbaar zijn voor bestaande en nieuwe klanten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.