Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert VPL-HW45ES Full HD 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 13:14 CategorieProjectors

Sony heeft deze week een nieuwe projector gelanceerd. Het compacte model, welke gaat onder de naam VPL-HW45ES, beschikt over diverse technologieën die we in de dure topmodellen terugzien om, volgens de Japanse fabrikant, een helder en gedetailleerd plaatje te leveren.

De Sony VPL-HW45ES is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde VPL-HW40ES en is voorzien van Sony’s Reality Creation technologie en het SXRD panel met een 1080p-resolutie dat ook in de VPL-VW520ES 4K HDR projector te vinden is.

Volgens Sony biedt het nieuwe model een schoner en gedetailleerder plaatje dankzij een hogere helderheid, een hoger contrast en een hogere resolutie dan de VPL-HW40ES. Het chassis is daarbij hetzelfde gebleven.

Sony kiest er wel voor de VPL-HW45ES uit te rusten met 3D-technologie, waar veel fabrikanten het dit jaar links laten liggen. De lamp biedt een helderheid van 1800 limens en heeft een levensduur van maximaal 6000 uur. Een usb update-functie moet ervoor zorgen dat het apparaat altijd over de nieuwste software beschikt.

De Sony VPL-HW45ES moet vanaf mei in de winkels liggen voor een prijs die waarschijnlijk rond de 2.000 euro ligt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.