Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony BDP-S6700 Blu-ray speler te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2016, 15:21 CategorieBlu-ray

Av-fabrikanten kiezen dit jaar met name voor innovatie op het gebied van tv’s. Op het gebied van home cinema, Blu-ray en audio zien we dan ook veel producten terug die in 2015 gelanceerd zijn. Toch is er wel wat nieuws te melden, waaronder de BDP-S6700 Blu-ray speler van Sony.

De tijd van 4K Ultra HD Blu-ray spelers is aangebroken maar met prijzen vanaf 499 euro is dat voor de meeste mensen nog wat te prijzig. Daarbij heb je Ultra HD Blu-ray discs nodig om er optimaal van te kunnen genieten. Voor diegenen die hier nog niet aan toe zijn maar die wel een Ultra HD tv hebben is een speler als de Sony BDP-S6700 interessant.

De BDP-S6700 schaalt video en Blu-ray-films op naar 4K UHD-detail. Dit model is voorzien van een krachtige interface en een breed scala aan toepassingen voor een optimale muziek- en beeldervaring thuis. Het systeem biedt toegang tot streamingdiensten als Spotify en Deezer. De app SongPal Link creëert bovendien extra luistermogelijkheden in huis. Bluetooth met LDAC garandeert een zuivere, gedetailleerde draadloze luisterervaring met een hoofdtelefoon.

De Sony BDP-S6700 ligt inmiddels in de Nederlandse winkels voor een prijs van iets minder dan 160 euro.

Alle producten die Sony dit jaar naar Nederland brengt vind je in het 2016 home cinema overzicht.


€ 114,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 115,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 115,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.