Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung promoot nieuwe SUHD tv’s in commercials

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 8:46 CategorieLcd en led tv's

Ze liggen nog niet in de Nederlandse winkels, maar lang zal het niet meer duren. Samsung heeft begin dit jaar een groot aantal nieuwe tv’s gepresenteerd en promoot de nieuwe topmodellen met drie commercials. De Koreaanse fabrikant focust zich onder meer op de slimme mogelijkheden waardoor het klooien met afstandsbedieningen tot het verleden behoort.

Commercials Samsung 2016 SUHD tv’s

In de eerste commercial richt Samsung zich op de nieuwe Smart Control, een afstandsbediening die de functionaliteit van al je andere afstandsbedieningen kan overnemen. Hierdoor wordt er op de salontafel weer ruimte gecreëerd en hoef je niet meer te zoeken naar die ene afstandsbediening. Alle op de tv aangesloten apparaten worden automatisch herkend en kunnen vervolgens eenvoudig via de meegeleverde Smart Control bediend worden.

Daarnaast heeft Samsung een commercial over het design en de beeldkwaliteit van de 2016 SUHD tv’s gepubliceerd.

Meer informatie

Meer informatie over alle modellen, specificaties, features en prijzen vind je in de 2016 Samsung lcd led tv line-up.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.