Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Raumfeld biedt multiroom-ondersteuning aan voor Spotify

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2016, 15:07 CategorieLuidsprekers

Het zat er al aan te komen maar vandaag heeft Raumfeld bekendgemaakt dat zijn draadloze multiroom-oplossing voortaan ook multiroom-ondersteuning voor Spotify biedt. De Berlijnse audiofabrikant maakt het hiermee mogelijk om middels Spotify Connect muziek in meerdere ruimten in huis weer te geven.

Raumfeld biedt multiroom-ondersteuning voor Spotify

Raumfeld is inmiddels een bekend begrip in de wereld van multiroom-speakers en onlangs hebben we een groot aantal van de speakers van het merk uitgebreid getest. Eén van de nadelen was echter nog dat Spotify maar op één speaker (en dus ruimte) tegelijkertijd af te spelen was. Daar komt vandaag middels een update verandering in.

Gebruikers kunnen nu via de Raumfeld-app zoveel luidsprekers als ze maar willen combineren tot een luisterzone, die vervolgens tot hun beschikking staat in de Spotify-app. Daarmee kunnen ze in elke kamer genieten hun Spotify-muziek. De muziekselectie en bediening blijft mogelijk via de Spotify-app, met ondersteuning voor alle functies. Daarnaast is de luisterzone van Raumfeld ook beschikbaar voor de desktopvariant van Spotify.

De multiroom-functie voor Spotify kan in de gratis Raumfeld-app worden geconfigureerd en is per direct beschikbaar. Voor het gebruik van Spotify is een Spotify Premium-abonnement nodig dat tegen een maandtarief van 9,99 euro beschikbaar is. Elke gebruiker krijgt eenmalig de gelegenheid om Spotify Premium een maand lang gratis uit te proberen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.