Panasonic rolt update uit voor HDR streaming Netflix

25 april 2016 1 Minuut 2 Reacties
Panasonic-DX904-1

Na Sony stelt nu ook Panasonic een update voor zijn tv's met HDR-ondersteuning beschikbaar. Middels de update wordt het mogelijk om HDR-content van Netflix weer te geven. Op dit moment worden alleen de in 2016 gelanceerde modellen van Panasonic voorzien van een update.

Netflix is eerder deze maand begonnen met het aanbieden van content in HDR (high dynamic range). Het gaat onder meer om de serie Marco Polo. HDR is te kijken op tv’s die ondersteuning bieden voor de standaard maar ook is een update vereist, specifiek voor Netflix.

Panasonic laat deze week weten dat de in 2016 gelanceerde DX730E, DXW784-, DXW804- en DXW904-series een update kunnen verwachten waarmee deze HDR-ondersteuning toegevoegd wordt. Echter, alleen de DXW904-serie beschikt over de juiste hardware om volledig van HDR te kunnen profiteren.

Momenteel hebben we de DXW904 in ons testlab staan. We verwachten eind volgende week de review van dit model te publiceren. Eerder hebben we de DXW784-serie aan een uitgebreide review onderworpen.

Bekijk ook de complete 2016 Panasonic lcd led tv line-up.

Reacties (2)