Panasonic DMP-UB900 4K Blu-ray-speler krijgt UHD Premium-certificaat

13 april 2016 1 Minuut 11 Reacties
panasonic-dmp-ub9000-4k-blu-ray-speler

Panasonic kondigt vandaag aan dat de DMP-UB900 Ultra HD Blu-ray-speler officieel is gecertificeerd als Ultra HD Premium-product. Dat betekent dat de UB900 voldoet aan de strenge eisen van UHD Alliance voor Ultra HD Blu-ray-spelers.

Panasonic DMP-UB900 voorzien van UHD Premium-certificaat

Panasonic kondigt vandaag aan dat de DMP-UB900 Ultra HD Blu-ray-speler officieel is gecertificeerd als Ultra HD Premium-product. Dat betekent dat de UB900 voldoet aan de strenge eisen van UHD Alliance voor Ultra HD Blu-ray-spelers. Eerder is ook de Panasonic DXW904 4K LED LCD TV gecertificeerd als Ultra HD Premium-product. Panasonic Nederland start per 1 mei een exclusieve consumentenactie voor de UB900. Bij aankoop van de speler ontvangt de consument twee gratis 4K UHD Blu-ray-films met HDR-ondersteuning.

Namelijk San Andreas en de meervoudige Academy Award-winnende film Mad Max: Fury Road. Daarnaast is de Blu-ray-speler THX-gecertificeerd. Dit houdt in dat het onafhankelijke testcentrum van THX heeft geoordeeld dat die beelden produceert van de hoogste kwaliteit. Zelfs als de gebruiker ervoor kiest om een Ultra HD Blu-ray of HD uitzending te bekijken in plaats van systeemeigen 4K-content, dan biedt DMP-UB900 Ultra HD Blu-ray-speler nog steeds een 4K UHD-ervaringen dankzij de processors die de beelden opschalen naar 4K.

Prijs en beschikbaarheid

De DMP-UB900 Ultra HD Blu-ray-speler is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 799 euro.
Lees ook onze review van de Panasonic DMP-UB900.

Reacties (11)