Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic DMP-BDT380, -BDT280 en -BD84 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2016, 11:03 CategorieBlu-ray

Panasonic heeft begin dit jaar de complete Blu-ray speler line-up voor 2016 aangekondigd. Het topmodel voor dit jaar is de DMP-UB900, de eerste Ultra HD speler van het merk. Deze speler moet de komende weken in de winkels verschijnen. Maar, er komen ook ‘normale’ Blu-ray spelers op de markt.

Sinds deze week liggen de meeste nieuwe Blu-ray spelers van Panasonic in de Nederlandse winkels. De topmodellen van vorig jaar blijven ook dit jaar te koop. Zo zien we onder meer de high-end DMP-BDT700 en de DMP-BDT570 terug. Deze spelers beschikken onder meer over een aluminium chassis, de Uniphier LSI chip, twee hdmi-uitgangen, hoogwaardige componenten en 7.1-kanaals analoge uitgangen.

Voor diegenen met een kleiner budget of minder hoge eisen zijn de nieuwe DMP-BDT380, DMP-BDT280, DMP-BDT180 en DMP-BD84 interessant. De eerste drie spelers komen met 3D-weergave en 4K-upscaling, terwijl alleen de eerste twee over ingebouwd WiFi beschikken. De DMP-BD84 is een standaard Blu-ray speler, zonder 3D-weergave maar met een ethernetpoort en toegang tot een aantal apps.

Een overzicht van alle Blu-ray spelers die Panasonic dit jaar naar Nederland brengt, inclusief prijzen en specificaties, vind je in de 2016 Panasonic Blu-ray speler line-up.

Alle home cinema-producten die Panasonic naar Nederland brengt vind je in het 2016 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.