Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic 2016 Ultra HD tv’s met HDR te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2016, 12:08 CategorieLcd en led tv's

Panasonic is deze week begonnen met de verkoop van zijn nieuwste lcd led tv’s. De Japanse fabrikant brengt diverse topmodellen met de 4K Ultra HD-resolutie en HDR-ondersteuning naar Nederland. Onder meer de DXW904- en DXW804-modellen zijn reeds in Nederland te koop.

Panasonic Ultra HD tv’s te koop

De drie topseries van Panasonic zijn reeds bij diverse winkels te koop. Het gaat om de DXW904-serie, het vlaggenschip voor dit jaar, de DXW804-serie en de DXW784-serie die we onlangs getest hebben. Hieronder vind je de conclusie van onze uitgebreide review.

Voor 1.799 euro krijg je niet alleen een grote tv met een aantrekkelijk design, dat ook nog eens naar eigen wens aangepast kan worden dankzij de verwisselbare voet. Je krijgt een tv die met de top van dit moment mee kan, met name op het gebied van beeldkwaliteit. Op dit gebied laat Panasonic zien het kunstje nog niet verleerd te zijn. De tv biedt een uitstekende 4K- en hd-weergave, met overtuigende subtiele details, natuurgetrouwe kleuren, diepe zwartwaarden en een uniform scherm. Alles bij elkaar genomen kunnen we de Panasonic TX-58DXW784 dus zeker aanraden als je een goede Ultra HD tv zonder veel toeters en bellen maar met een strak design zoekt.

Panasonic-DXW784-review-feature-1

Het vlaggenschip voor 2016 is de DXW904-serie, bestaande uit een 65-inch en een 58-inch model. Deze tv’s beschikken over de nieuwste techniek, een slank design, volledige HDR-ondersteuning, Local Dimming Ultra en een breed kleurenspectrum. Een stapje lager zien we de DXW804-serie, welke het moet doen met iets mindere beeldtechnieken maar wel over een THX-certificaat beschikt. HDR Premium is afwezig. Het design is ook compleet anders; met een ‘zwevend design’ waaronder een soundbar (meegeleverd) geplaatst kan worden.

Meer informatie

Een overzicht van alle modellen die Panasonic dit jaar op de Nederlandse markt brengt, inclusief specificaties en prijzen, vind je in de Panasonic 2016 lcd led tv line-up.

Lees ook onze review van de Panasonic DXW904-serie lcd led tv.


€ 1.999,00

Binnen ? werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Pete0603
    20 april, 2016 om 11:57

    Tsja… iedere grote fabrikant laat doorschemeren over te stappen op oled. Ook de Chinese merken schijn en lekker aan de weg te timmeren. In 2007 had je nog winkels met CRT in voorraad. Er den de hemel in geprezen. In 2009 gebeurde het omgekeerde met plasma. Werd afgekraakt, ondanks de veel betere beeldkwaliteit en Zuiniger verbruik dan ccfl lcd. Deze hadden een statisch verbruik een plasma dynamisch. Net als oled…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.