Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia Shield met Android TV krijgt wederom een update

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2016, 18:18 CategorieGaming

Fabrikant Nvidia heeft wederom een update uitgebracht voor de Nvidia Shield met Android TV, de settopbox voor onder de televisie. De update zorgt er onder meer voor dat het beveiligingsniveau actueel is en dat nieuwe games soepeler draaien.

Download nu de update voor de Nvidia Shield

Nvidia, fabrikant van gaming accessoires, tablets en settopboxen, heeft deze week wederom een update uitgebracht voor de Nvidia Shield met Android TV, de gameconsole annex mediaspeler die je onder de televisie kunt plaatsen. De nieuwste versie van het besturingssysteem kun je handmatig downloaden door binnen de instellingen van het apparaat naar Software update te gaan. Maar het kan al zijn dat je de update al hebt ontvangen, over the air. De nieuwste versie van Android TV op de Shield heeft versienummer 3.1 gekregen.

Deze update brengt een handvol dingen met zich mee.

  • Optimalisatie voor nieuwe games.
  • De rechter analoge pook kan nu ook als muis fungeren voor het navigeren – deze functie wordt automatisch ondersteund binnen software-applicatie die geen gebruikmaken van de rechter analoge knuppel.
  • Marshmallow-functionaliteit verbeterd – zo kan de Nvidia Shield externe opslagbronnen herkennen, sd-kaarten formatteren, muizen ondersteunen en nog meer.
  • Beveiligingsniveau van maart.

De update kan nu elk moment arriveren. De Shield is sinds maart verkrijgbaar in Nederland.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.