Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Philips tv’s verschijnen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2016, 17:26 CategorieLcd en led tv's

TP Vision heeft begin dit jaar diverse nieuwe instapmodellen en middenklasse Philips tv’s voor de Nederlandse markt aangekondigd en langzaam aan zien we alle modellen in de Nederlandse winkels verschijnen. Nadat we eerder al de 65PUS8901 met het unieke AmbiLux en de PUS8601-serie met premium specs zagen verschijnen is het nu de beurt aan verschillende middenklasse modellen.

Nieuwe Philips tv’s te koop in Nederland

Twee van de nieuwe tv-series die in de Nederlandse winkels liggen zijn de PUS7101- en PUS7181-series. De Philips 7101-serie komt met een design waarbij de kleine voetjes naar buiten wijzen. De 7181-serie komt met dezelfde specificaties maar dan met een platte, gecentreerde voet en een soundbar onder het scherm.

Philips-PUS7101

Beide series beschikken over onder meer driezijdig Ambilight, de Ultra HD-resolutie, HDR Plus, een quadcore-processor en Android TV.

Wil je voor een goedkope Ultra HD tv gaan dan zijn de PUS6401-modellen interessant. Deze tv’s komen met minder opslaggeheugen, een mindere beeldtechniek en een licht afwijkend design ten opzichte van de hogere series. Wel bieden de tv’s nog steeds Android TV, tweezijdig Ambilight, een quadcore-processor en HDR-ondersteuning. Het 32-inch model is een full hd-variant, zonder afstandsbediening met toetsenbord.

Meer informatie

Een overzicht van alle Philips tv’s die TP Vision dit jaar naar Nederland brengt, inclusief specificaties en prijzen, vind je in de Philips 2016 lcd led tv line-up (voorjaar).

Bekijk ook onze Philips 65PUS8901 review.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.